• 0
egnanam

Zynq Book Tutorial 4A LED Controller LED not toggling

Question

Hi,

I have been making progress with the Zynq tutorials  on Zedboard and currently stuck at the LED_controller_test_tut_4A which is about designing Zynq IP in HDL.

I went through the steps and am able to run the SW application. The console shows me the LED values output but the LEDs are not flashing(not driven).

Is this a known issue with the tutorial files.

I am using Vivado, SDK 2015.4 
LED value: 19
LED value: 20
LED value: 21
LED value: 22
LED value: 23
LED value: 24
LED value: 25
LED value: 26
LED value: 27
LED value: 28
LED value: 29
LED value: 30
LED value: 31

Appreciate your experience or clues before I dig deep.

Regards,
Gnanam

 

 

Edited by egnanam

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi @egnanam,

We re-sale this book and are not involved with the creation or maintenance of the tutorials. Unfortunately, I have no knowledge about these tutorials or potential issues. That being said,I would try using run as -> launch on hardware(system debugger) instead of using run as ->launch on hardware(GDB). We do also have a tutorial here that deals with making a custom IP as well.

cheers,

Jon

Edited by jpeyron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now