• 0
mixsemi

How to restore FT2232 EEPROM back to factory settings?

Question

Hi Everyone,

Just accidentally flashed the EEPROM attached to the FT2232 device on the Arty. The board is dead without the USB connection. Been using for 2 months without issues until today.

In Vivado it is showing:

 "ERROR: [Labtoolstcl 44-469] There is no current hw_target.". 

when trying to Auto Connect with the target in Hardware Manager.

Within FT_Prog (FTDI's flash tool), the registers (e.g. serial number, vendor ID, D2XX/VCP driver ...) can all be read and modified. How can it be restored back to Digilent factory setting? Is there an FT_Prog template that we can use?

Thanks,

Robin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Hi, I think I am having the same issue as others here.

While I was programming a custom FT232H based board, I had my HS-2 programmer connected as well - and now it shows up with the same configuration as my custom board.

Is there a way to restore my HS-2 programmer? Thanks for any assistance!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.