Search the Community

Showing results for tags 'zybo7000'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I am using Xlinux ZYBO-7000 board with Debian Jessie Linux, the FPGA programming is done by my professor. as part of my project I have to display my PyQt5 application via HDMI, in order to display pyqt45 application via HDMI, I have to point PyQt5 application to framebuffer /dev/fb0. but it gives me "cannot connect to X server" error. I had used qt designer to create my GUI application in ubuntu16.4 and then I copy my project into ZYBO (Debian-Jessie). but then I find out that I have to compile pyqt5 with linuxfb then it will display GUI into framebuffer. but I do not know how to do
  2. hello, I need help with troubleshooting ethernet. when I use ifconfig, I get below information. eth0: flags=4099<UP,BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 inet 192.168.1.103 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.1.255 ether 00:0a:35:00:1e:53 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 0 bytes 0 (0.0 B) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 0 bytes 0 (0.0 B) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 device interrupt 146 base 0xb000 lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536 inet 127.0
  3. david.600

    booting from QSPI

    Hello, I have the Zynq 7000 board (Z-7010), i have built a basic led counting program in Vhdl. I'm trying to make this program boot by itself without Vivado. I'v found a few ref guides on this site and other sites and preformed this steps: 1. Open "Bitstream Settings", check "-bin_file*" checkbox and click OK. 2. Click on "Generate Bitstream" to generate your bit and bin file. 3. Open "Hardware Manager -> Open Target -> Open New Target..." 4. Add your memory. For this, right click on device (xc7a35t_0) -> Add Configuration Memory Device -> write