Search the Community

Showing results for tags 'zybo uart'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I am pretty new to FPGA design and wanna follow this tutorial(http://ece.wpi.edu/~rjduck/Microblaze MCS Tutorial v5.pdf) to create a "hello world" program through UART on Zybo. Basically, I wanna instantiate a microblaze MCS processor in PL and output its RX and TX signals to my laptop through UART. However, comparing Zybo with other board like Nexys4, there is no UART connection in XDC. (In XDC of Nexys4, there is TX/RX of UART connections.) For Zybo, TX/RX signals of UART is tied to PS MIO pins(read from chapter 6 of the Zybo manual). I tried to instantiate the ZYNQ7 Processing System and configure the "MIO configuration" part of this IP. I chose "UART 1"and selected IO to be MIO12/MIO13. Should I put MIO12 and MIO13 in the XDC file to tell vivado here is the ports for TX and RX of UART? Or I need to add some logic and configure "PS-PL configuration" in PS to connect the TX RX signals from microblaze to PS? I am stuck on this problem and any help is well appreciated! Thank you! Hao