Search the Community

Showing results for tags 'z7-10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm trying to get the Pmod Color module for the Zynq z7-10 to work but it doesn't appear to be on. I was following along the instructions from these sites: https://reference.digilentinc.com/learn/programmable-logic/tutorials/pmod-ips/start https://projects.digilentinc.com/arthur-brown/displaying-color-readings-with-the-pmod-color-and-python-ebd794 and I have it connect to the device as such on the board's JA port: Following along with the first link, I skipped the steps where a clock and interrupt were added as the data sheet shows that the Pmod Color IP does not requi
  2. Hello Digilent I have a project working with the Zybo Z7-10 board for an embedded PLNX application. First step was to re-create the baseline project (hello world) to get the tool chains in place. We worked with the project and BSP noted below to start with something that works. However there were issues as PLNX didnt come up clean so this is a sanity check first to confirm the starting point. So my question is this the correct project and BSP to get the hello world demo going? If not please provide a link to a complete project for the hello world demo. I used V
  3. First time user of a ZYNQ for a defense contractor.
  4. Hello, I have a question about audio. I've already asked about the issue. Another question is "Known Issues" of the BSP provided in "github". (https://github.com/Digilent/Petalinux-Zybo-Z7-10/blob/v2017.2-1/README.md) What does "Audio is currently completely non-functional" mean in "Known Issues"? Does "Zybo Z7-10" mean it is impossible to run audio properly? Do you provide a BSP that solves this problem? We did not have to buy the "Zybo Z7-10" if Audio was not supported. I would appreciate your help in more depth. Regards,