Search the Community

Showing results for tags 'xively'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all This is related to the current hardware: Chipkit Max32 with Network Shield. Issue: Xively library files will not work with chipkit max32+ethernet shield. I have been suffering this change for a while, the MPIDE 2015 release got botched with the arduino update. I had to download the 2015 test release or rely on the totally functional 2013 release. Currently using the MPIDE 2015 test release. So, later on, getting the Xively library files proved to be difficult to utilize, errors on top of errors. Other option was to use the chipkit-core library files also available for Arduino IDE. But the network shield fails to operate. Xively library files worked without any errors. Now, I can either work with xively library files on Arduino IDE or operate the network shield through the MPIDE. Has anyone figure out if there is a solution for any of my issues? Debugging the code is insane after the update.