Search the Community

Showing results for tags 'xilinx ise'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I got an old but good Digilent' Spartan-3 starter board, with the Hs1 JTAG calbe - all bought from Digilent at some stage. I've installed latest ISE from Xilinx - ISE 14.7, Linux version. I also downloaded & installed latest Digilent cable drivers or plug-ins for the ISE to find JTAG and connect to the board. I see that it appears to get loaded correctly, and I get a trace in the log Digilent driver version xx.xxx loaded. But, it's always says , no JTAG found ! I've spent hours, hours & hours trying to see why not, reinstalling drivers, examining udev hotplug rul
  2. I am trying to load my program to a Block RAM using Data2mem, after the bitfile is generated. Here are the steps: I have generated a BLOCK RAM as single port ROM with 32 bit-width and 16384 bit-depth. Then translated the design without any BMM file and looked at the PlanAhead tool to see which BRAM are used and which ramloop is assigned. There are 15 ramloop lines. There are 14 PRIM36 primitives and 1 PRIM18 primitive as shown below: BROM_instance/U0/xst_blk_mem_generator/gnativebmg.native_blk_mem_gen/valid.cstr/ramloop[0].ram.r/v5_init.ram/SP.SINGLE_PRIM18.SP **(RAMB18)**
  3. noob_fpga

    xilinx ISE errors

    So far I have no lucky to get digilend own software, to regonize my new spartan cmod s6 noard, so what I'm try to use for now, is Xilinx ISE v.14.7. The OS what I'm using, is windows 10, 64-bit. ISE freezes several situations, randomly. Example it shut down istantly with any time for now, when I'm try to open project. I googled some similiar issues that some other ISE users have, tried one, which didn't work , finally installed Dependency Walker apllication, which I had to open _pn.exe and see ,if there were something wrong, so is there anone who had some similiar issues and know wha