Search the Community

Showing results for tags 'waveforms 2015 3.5.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I think that I have tickled a bug in Waveforms 2015 (version 3.5.4 and at least one earlier version) when outputting Network data files. The Network tool allows you to sweep the frequency down instead of up, which is very handy when using very low frequencies, as the auto setup does an extra two runs at the first frequency, which can take a lot of extra time if the low frequency is 100mHz. Everything works great, until you save the data. The frequencies in the file are not properly paired with the other columns—it looks like the frequencies are being regenerated sweeping upward, even though all the data in the other columns is for the frequency sweeping downward.