Search the Community

Showing results for tags 'wavefoms'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hi I've been using the AD1 for about a year. But now it seems the second scope doesn't function properly. When i run the scope on WaveForms it stays at -29V. Does anyone know if it's an SMD or something i can fix myself? Thanks
  2. Hello, I am working on a project and i am using the digital discovery board. I want to use it to monitor a JTAG interface from another board. My question is, does someone know if there are examples how to do that with the board and with the waveforms software?
  3. Hello! when i save my waveforms project and i have my instrument Windows setting to MDI, then when i close the project and open it again the worspace should be the same ? but it isnt.. i have two instruments windows open in the workspace(1.png) in the middle of the screen, when i save,close and open the project again the instruments windows are not in the same place as i saved them(2.png). 1.png 2.png
  4. Hi, I'm trying to use the UART of my Analog Discovery 2 in python. I've had a look at the example and just ran it. At first, I thought it worked. But then I realized it was okay only for the first frame. After increasing the sleeping before the print (see the pics just under), the values are more often correct, but there's still a lot of unexpected results. (see the pics just under ). The thing is, when I use Waveforms, it works(see the pic just under). Also I thought of a problem with the SDK, even if I don't really think so. Could someone help me? Thanks, Marc
  5. Hello, I have recently purchased the Analog Discovery 2 unit and I would like to easily obtain an accumulated count value in the logic analyzer. Is this something that is available within the software or is a custom script required? If this requires custom setup or script programming, can you point me to the documentation or project that I can view?? I appreciate any help...Thank you
  6. I'll start out by saying thank you for such a great product. I'm trying to tweak the icon in the system tray that doesn't match the branded "W" that's shown in the menu area or desktop icon. In the first picture displayed, you'll recognize the Green "W" for the WaveForms Logo. In the 2nd photo, I have WaveForms opened, and at the bottom of the page, you'll see the Icon isn't the green "W" I expect. The icon displayed in place appears to be a polaroid photo with a Caution logo inside it. Any Idea on how I can solve this? thanks in advance. Photos below
  7. Is it possible to use digital signals in addition to analog channels with the data logger (Logger) tool in WaveForms? I know this is possible with the Scope tool. However, I want to use digital signals generated from a MCU to delimit windows in long-running captures. Is it possible to access digital channels from a script using a function?