Search the Community

Showing results for tags 'video application'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi! I'm trying to debug a Zybo Z720 video aplication on the Xilinx System Debugger (HW Applicationt) with TCFAgent. The debug stars correctly but my application requires opening a video and the TCF seems not to know how to handle the opening, can anybody tell me how can I pass him the video? I've written: v.open("IMG_4653.MOV"); if (!v.isOpened()) { cout << "The file could not be open\n" << endl; return -1; } And the debugger is always returning me "The file could not be open". But when I do the release, It works perfectly. It can open the video. So I'm guessing it has something to do with the TCF Agent. Any help please? Thanks!