Search the Community

Showing results for tags 'vcc'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I'm trying to transmit digital signals through a cable. In orther to avoid noise, I am using a differential output (LVDS) to transmit the information from the FPGA to a Cable. At the end of the cable, I'm using a converter to convert the differential signal to a single-end signal (LVDS to Single End converter). For that I need to feed my converter circuit through pin 6 of pmod connector (pin6 = vcc pin = 3.3V). Initially everything was working properly. However the other day, I switched on the board again (Atlys Board) and checked that I no longer have vcc on pin 6 (pin6 = vcc pin = 0V). Can anyone explain what's going on? Is the board damaged?