Search the Community

Showing results for tags 'troubleshoot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have been working with the Digilent analog shield for quite some time now, and initially, using its functions was an easy task and calling analog.read and analog.write in my main loop presented no trouble. Fast forward to today, every time I have called analog.write(the only analog shield function i need) in my main loop code, it seems to fail. The code function is called in a large menu setup and the code isn't the cleanest, but I have put in print statements both before and after the code is called. Both statements are printed in the Serial monitor, ensuring that the arduino is certainly reading the analog.write code, but whenever i test a channel, the output does not change from what was initially written out in the code's setup function. if someone could describe what is happening, that would be grand. please help.