Search the Community

Showing results for tags 'supplies'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone and Digilent staff, I am a new user here. Currently, my project involves a relay switch which changes channel when a voltage above a certain threshold is achieved. Currently using the Supplies tab I am able manually turn on and off to flip the switch. However, I am thinking of automating this process using a script, not sure if there is a function that can enable me to do this. In short, I am looking to automate the process of turning on and off the supplies. Thanks for any help, much appreciated.
  2. Dear all, I'm using the "Digital Discovery" by script and I would like to know how to apply this pull up/down scheme by script: see attached picture I try the different "Supplies.Output.DigitalVoltage.DIOPP/DIOPE.value" suggested by Waveform when I put the mouse on the blue knob but it set all my channels to pull-down. Thanks in advance Best regards Etienne
  3. Hello, I'm a newbie using the Analog Discovery (Legacy), and attempting to run through a few experiments. When using the Power Source or "Supplies" tool in Waveforms 2015, all the directions and manuals show a dropdown menu where you can adjust the voltage (0-5V). The manual from Digilent's own website SPECIFICALLY regarding the Analog Discovery Legacy shows this as an option as well. I can't find any such option however in my program, it just isn't there. I should mention that I am powering the AD itself via USB from my laptop, but I don't think that is the issue as according to the