Search the Community

Showing results for tags 'spartan 3e starter kit'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I have an old Spartan 3E Starter Kit and I need to develop an embbeded system. Such system targets an acceleration for a specific computation process. https://i.postimg.cc/0QDXmRBb/image.png To do so, I will employ MicroBlaze for the management process connected to a vhdl block which is the piece of hardware that will perform the acceleration itself according to Figure 1. Figure 1 - basic scheme for my acceleration process The design is being done in XPS (the hardware) and in Eclipse SDK (the software). In the C soft
  2. Hello Digilient, I have been trying to diagnose a problem with the LCD. 1st-When powering the LCD, I see the message being scrolled as expected. However, each character segment, which the message scrolls too, seems to be turned on with blue pixels which mask the scroll message; making it hard to read the message. This reminds me of the character segments being powered on and fully saturated. 2nd. The message is the default message that was downloaded per doublec licking on the install_s#esk_startup.bat as described in the s3esk_startup_rev3.pdf. Is the hardware faulty or is something else wr