Search the Community

Showing results for tags 'serial usb'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I have a Zybo Z7-10 board, where the USB port does not seem to work at all anymore. Af far as I can remember I used it 2 Years ago and back then I could at least connect via JTAG to the Vivado HW Manager. But right now UART and JTAG do not work. I also tried the provided binary from this thread (https://forum.digilentinc.com/topic/20132-zybo-z7-usb-uart-no-longer-recognized-by-pc/). And even the "DONE" LED does not turn on. When I boot from QSPI and start the pre programmed demo, the board lights up and all the LEDs are flashing. So the board seems to work in general. But als durin
  2. Hello Everybody, I am new to the forum, and I am about to ask a question about a problem with my new Arty development kit. I have installed Vivado succesfully. When I connect the board for the first time, after installing the whole software, windows is installing drivers for the board, but fails in retrieving one of them (USB serial driver (COM1)). As a result, when I start Vivado and I try to open the target I get the following error: ERROR: [Labtoolstcl 44-26] No hardware targets exist on the server [localhost] Check to make sure the cable targets connected to this machine