Search the Community

Showing results for tags 'scl'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I am a new user of analog discovery. I have an Arduino talking to my sensor through a 5v to 3.3 V level converter using I2C protocol. The code works fine and gets me the desired output on the serial port but when I try to connect the SDA and SCL lines to the analog discovery on the pin 7 (Data) and Pin 15 (clock) lines, I dont see any signals getting recorded. I am interested in seeing the clock and data lines with the addresses and data that is being written on the lines. But it either gives me Error status or no result after getting triggered. The snapshot is attached below: