Search the Community

Showing results for tags 'rfd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have build filter using FIR compiler. It is filtering the input quite well. I used COE generated from Matlab. I have two problems. 1- filter latency is 39 cycles. I am getting my RDY signal high after around 39 cycles. But RFD gets high after 251 cycles? I don't understand , if filter is giving me RDY signal high then according to FIR compiler datasheet figure of MAC multiplier timings, i should get RFD as soon as RDY gets high. I have tried both systolic and transpose MAC. I am attaching the figures from chip-scope. ZOOM-IN of ND-RFD ZOOM-IN of RDY ZOOM-OUT including two RFDs I want to get RFD as soon as my filter output is ready. Any clue ! 2.All is fine. filtering is good. I am using filter range from 900hz-3300hz. I am getting TICK like sound after some 500msec. I saw it on oscilloscope it is some type of clipped signal containing 5-6 cycles of not any specific frequency. the signal is looking more like square wave due to clipping. I am getting that TICK sound even if I did not attach LINE IN cable (from which data is fed to filter input through CODEC). But if I programmed the input of filter to '0' in verilog, I get nothing. Tick sound is also removed now . Filter is generating tick sound in any other condition, What is this? am I getting overflow some where? Thanks