Search the Community

Showing results for tags 'regulator'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I'm from PLTW and have seen several (at least 4) CMOD S6 devices fail this year in my class. I've used over 20 in my classes for the past 2 years and this is the first year that I've seen so many fail. The red led that normally lights when plugged into the USB is out. In probing the device, I measure about 4.5V at the input of IC1 (the 3.3V regulator) but only about .5V at the output (on the VCC3V3 line). Are there any known issues with these boards as it relates to blowing the regulators? Or any other common failures that is occurring where the board is operating fine but then the power led (red led) stops lighting and the device stops working? Is there any way to get these repaired/replaced? Thank you