Search the Community

Showing results for tags 'preset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi there, Iam starting with your cora z7-10 board and I'm little confused with preset file mentioned few times on resource page. I am able to locate XDC master file but not preset file for PS. I am creating my own but I am not able to set voltage on MIO bank 501 to 1.0V as you have in description here on table 2.1 (second section) and I am missing signals like USB resetn... Can you point me to mentioned preset file for PS? Thanks a lot! have nice weekend! Joe
  2. OK... I've pored over the forums, and found many questions tangentially related to my topic, yet cannot figure out the answer to my question. I'm using the *original* Digilent Zybo board, i.e. it has a VGA port. I've used one personally for a while now, but I'm now doing a project at work on a new Zybo. I cannot, for the life of me, get the DDR to be configured to work properly. I have tried every which way... including a custom memory part but it is all to no avail. I tried to get around this by using OCM, and it works, but then I could not get the QSPI to flash with my execute in place linker script... something I've done several times for work on the Zedboard. Can someone please help me with the correct DDR configuration so I can get this out from over my head? I'm attaching the current DDR configuration... any help is greatly appreciated. Thank you!