Search the Community

Showing results for tags 'pmodesp32'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I am using Zybo Z720 and Pmod ESP32 to explore on IoT control. I used several AT commands like "AT+CWMODE", "AT+CWJAP", "AT+CIPSTART", "AT+CIPSEND" and "GET <links>" to receive the last entry data from the Thingspeak. Here is the response I received from the Vitis Serial Terminal: Now, I want to make use of this data from +IPD response and control the GPIO and relay (relay connected to the GPIO pin). I know Arduino has sth like Serial.find() function and help me with extracting serial terminal's IPD response. I just wonder Xilinx Vitis has the same thing a
  2. Hi, I am using Pmod ESP32 and figure out the possibilities to receive data from Thingspeak. Based on my research, I found this link may help me to get Thingspeak data via using AT command. The link is here: https://allaboutfpga.com/remote-monitoring-and-control-of-home-appliances-from-cloud-using-edge-artix-7-fpga-board/ Remote Monitoring and control of Home appliances from cloud using EDGE Artix 7 FPGA board (allaboutfpga.com). This picture (picture is from the link above) tells me what AT command I should use for receiving data from Thingspeak Cloud.
  3. Hi everyone, I bought a PmodESP32 evaluation board to test the ESP32 module. In my project I would like to use classic bluetooth (no low energy). When I power up the system and do a scan with a smartphone, the ESP32 module does not appear. If I try to use the AT commands (AT + BTINIT ...) the module replies with an error message. I'm pretty sure the system firmware needs to be updated, so i tried to do a firmware upload but without success. I used various software (Arduino, ESP DOWNLOAD TOOL V3.8.5) but during the procedure it seems that the module is not recognized.