Search the Community

Showing results for tags 'offset voltage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. gasstationwithoutpumps

    Impedance Analyzer offset bug

    In Waveforms 3.8.17 (beta), I have encountered a bug in the impedance analyzer when the offset voltage is not zero. I was measuring the impedance of 10µF capacitors with the adapter board at 100Ω, and I got perfectly fine readings when I used amplitude=1V, offset=0V. But when I switched to using amplitude=1V, offset=4V, the impedance was reported as essentially infinite (dropping down to maybe 100MΩ around 100kHz). I got this result with several different capacitors, so it is unlikely that poor connections were responsible. The short and open compensations were redone for the new offset, and seemed to be reasonable. Providing a DC offset when testing electrolytic capacitors is essential, and a DC offset is also useful for determining the voltage dependance of ceramic capacitors, so fixing this bug seems to be fairly important.