Search the Community

Showing results for tags 'mx4pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. How long should it take for the Mx4 PRO to program through MPIDE? I decided to start playing with it the other day and it never loaded the basic "Blink" sketch. The green status bar at the bottom of the MPIDE window never finalized. I double checked MPIDE with a uC32 and UNO32 and both loaded within a few seconds. I had the correct COM port and board selected and I know the Mx4 works since I've used it with MPLAB X before. The "blink" sketch was unedited. The USB cable was plugged into the UART port with the UART jumper connected for power. (Maybe I should have used the debugger USB port instead? I always used the UART with MPLAB X.)