Search the Community

Showing results for tags 'led3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. This is not so much a question as an observation. The pin assignments for the chipKIT boards can be the source of considerable confusion. With respect to the WF32, the on-board LEDs are labeled in the reference manual as LED3 through LED6. Normally the file "mpide\hardware\pic32\variants\WF32\Boards_Defs.h" maps these pins to chipKIT PIN_LED4 through LED1 (note the reverse order). To further add to the confusion, the WF32 Reference Manual incorrectly states on page 7, "In addition to the connector pin, Pin 13 also connects to the user LED LD3". The connection should be LED LD6 as correctly sta