Search the Community

Showing results for tags 'ja1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi All, I am working with a ZedBoard trying to test the output functionality of the Pmod headers. The Pmod headers on this ZedBoard have worked in the past, however, when I try to work with them now it appears that they do not transmit any output data. I've tried this for all four programmable logic accessible headers (JA1, JB1, JC1, JD1). When I assign the output to the LEDs I am able to see the output successfully, but it does not come through the Pmod headers. Here is a very simple HDL file and constraints file that I'm using on my ZedBoard that should produce output on the Pmod h