Search the Community

Showing results for tags 'issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I'm trying to build this demo: https://reference.digilentinc.com/learn/programmable-logic/tutorials/arty-z7-hdmi-demo/start and I have error while generating project (after run in console "source ./create_project.tcl") WARNING: [IP_Flow 19-2406] Cannot identify part xc7k325tffg900-2 ERROR: [IP_Flow 19-2232] Current project options are not valid, cannot get 'PROJECT_PARAM.PART' Please help Any idea why it happens? I have: Windows 8.1 Vivado 2016.4 HLx WebPACK
  2. Hello! Recently I bought a PMOD AD5 board to hook it up with my Arduino DUE in order to measure AC Voltage. In terms of libraries, I tried two - the official AD7193 library and the AD Converter one, from GitHub. The AD Converter one seems like it's based on the official DSP library from your wiki, but adapted to Arduino. With that one, I had a few problems, so I went with the other one. For starters, I have my signal connected to AIN3 and GND connected to AIN4 (both on J2). The SPI is properly connected to my DUE, settings are SPI_MODE3 and SPI_CLOCK_DIV32 (
  3. Good day community, I'm busy working on a project with a Cerebot MX7 Pro. It's me now noticed that the board so every 5 to 10 minutes restarts. This is not intended by me. I would be happy to send you my project to be ruled by an error on the board. I am using MPLAB X 3.15 with the XC32 1.40 on the PowerDebug USB connection. I hope for an insightful answer or input. Test02.zip