Search the Community

Showing results for tags 'hw_server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello Everybody, I am new to the forum, and I am about to ask a question about a problem with my new Arty development kit. I have installed Vivado succesfully. When I connect the board for the first time, after installing the whole software, windows is installing drivers for the board, but fails in retrieving one of them (USB serial driver (COM1)). As a result, when I start Vivado and I try to open the target I get the following error: ERROR: [Labtoolstcl 44-26] No hardware targets exist on the server [localhost] Check to make sure the cable targets connected to this machine are properly connected and powered up, then use the disconnect_hw_server and connect_hw_server commands to re-register the hardware targets. I have looked around for a solution but didn't find anything. Does somebody already had this error? How can I solve it? I have already tried to uninstall Vivado, restart the PC and install it again, but didn't work. I also tried to install the cable drivers manually from consolle, but I am stuck witht the problem. Thanks in advance for your help and time. Giovanni.
  2. Just got a Nexys 4 DDR board for a class and the second I plugged it in, the busy light came on and it hasn't gone off yet and I get a message in Vivado when trying to connect it to the hw_server saying it may be locked by another hw_server?