Search the Community

Showing results for tags 'eth0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I have a ZYBO Board working fine with linux3.18. I have tested UART, I2C and Ethernet using linux3.18. But I needed to update my linux to 4.9, now ethernet cannot be configured. when I give ifcofig -a lo Link encap:Local Loopback LOOPBACK MTU:65536 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1 RX bytes:0 (0.0 B ) TX bytes:0 (0.0 B ) sit0 Link encap:IPv6-in-IPv4 NOARP MTU:1480 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1 RX bytes:0 (0.0 B ) TX bytes:0 (0.0 B ) It lists lo and sit0 and no eth0. I have searched web for a solution, but could not get anything useful. an someone help?
  2. Hey guys! I followed the ''Embedded Linux hands-on tutorial'' to build and run Linux on my ZYBO board. I am trying to use the Ethernet but it seems does not work correctly. Here are some informations: I connect the board and my PC (ip adr: 169.254.29.208). When I ping ZYBO from my PC I got "Destination host unreachable" and "request timed out". When I ping PC from ZYBO I got "sendto: Network is unreachable". I'm using Vivado 2014.2 under Ubuntu 14.04 and didn't do any changes in addition to the tutorial. So anyone can help me with this? Thanks a lot! Best regards, JImmy