Search the Community

Showing results for tags 'debian jessie'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I am using Xlinux ZYBO-7000 board with Debian Jessie Linux, the FPGA programming is done by my professor. as part of my project I have to display my PyQt5 application via HDMI, in order to display pyqt45 application via HDMI, I have to point PyQt5 application to framebuffer /dev/fb0. but it gives me "cannot connect to X server" error. I had used qt designer to create my GUI application in ubuntu16.4 and then I copy my project into ZYBO (Debian-Jessie). but then I find out that I have to compile pyqt5 with linuxfb then it will display GUI into framebuffer. but I do not know how to do it? I search on the internet but I could not found a solution. can anyone please suggest me so tutorial or something regarding how to run the pyqt5 application in zybo 7000?
  2. hello, I need help with troubleshooting ethernet. when I use ifconfig, I get below information. eth0: flags=4099<UP,BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 inet 192.168.1.103 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.1.255 ether 00:0a:35:00:1e:53 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 0 bytes 0 (0.0 B) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 0 bytes 0 (0.0 B) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 device interrupt 146 base 0xb000 lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536 inet 127.0.0.1 netmask 255.0.0.0 inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10<host> loop txqueuelen 1 (Local Loopback) RX packets 39 bytes 4047 (3.9 KiB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 39 bytes 4047 (3.9 KiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 when I ping 8.8.8.8, I get PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data. From 192.168.1.103 icmp_seq=1 Destination Host Unreachable From 192.168.1.103 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable ethernet setting in devicetree &gem0 { phy-handle = <&phy0>; phy0: phy0@1 { device_type = "ethernet-phy"; reg = <1>; }; }; I have tried changing some things in devicetree. but i am always getting the same error. ADDRCONF(NETDEV_UP): eth0: link is not ready thank you in advance. system-user.dtsi zynq-7000.dtsi