Search the Community

Showing results for tags 'debian agent'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I can see the USB see the device and it mounts it to ttyUSB0 and then when I open digilent-agent it gives me Launch waveform live and exit as actions its willing to give me access too, Active device and version are both greyed out. I even installed the older version of the agent and checked (to get the same outcome) and then upgraded over that and it still does the same. I dont see many topics here about issues in linux so I think I might be an outlier on this. I currently run ParrotOS (debian fork) but I also spun up a Debian 8 and 7 install and both have the same outcome. Any guidance ? And I dont normally have access to windows machines, I do have a datacenter copy of win16 server but I didnt wanna go that far as it dosent play well in a VM on non server hardware, but I can go that route if that ends up being the only route.