Search the Community

Showing results for tags 'crashes'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. On a Windows 10 MSI laptop model G51-N1PR721-CV8 with GTX 960m video card with 16 GB ram, Intel i7. Using Discovery 2, after it runs for about 5 minutes, Waveforms crashes Windows. Waveforms ver. 3.10.1. Uninstalled, rebooted, turned off antivirus, reinstalled, kept antivirus off, ran waveforms again, same problem. Tried the next version down, still crashes. Any suggestions welcome. Will give any more specifics if asked. Trying to help my son in college. Thanks in advance:)
  2. Hello, I have an Analog Discovery 2 that I am trying to connect to my system running Ubuntu 16.04 LTS. I have successfully installed all the supporting software (the adept utilities and runtime) and waveforms 2015. All the software opens fine when my device is not connected, but when I plug in my Analog Discovery 2 and try to run any of the adept utilities or waveforms 2015 (i have also attempted this with waveforms) the software either suffers from a segmentation fault, or crashes. I have tried reinstalling things and using the 32 bit version instead of the 64 bit version with no success