Search the Community

Showing results for tags 'cora'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am fairly new to the Vivado and Digilent world, but I've worked with FPGAs before. I have a cora z7-07s board. I have followed the tutorials for downloading and installing the board files. I've read back through it multiple times. Here is the directly where I am placing the board files: C:\Xilinx\Vivado\2019.1\data\boards\board_files The cora-z7-07s folder is showing inside of the board_files folder. I then restart/boot vivado 2019.1, create a project. When the dialog box for the board selection appears, I cannot find the cora z7-07s board, or even the Zynq XC7Z007S-1CLG400C chip that the board uses. I cannot figure out why it is not finding the board.