Search the Community

Showing results for tags 'cmod_a7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Test and Measurement
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I am able to program my CMOD A7-35t FPGA using either Adept 2 or xc3sprog. Using Adept 2 (after downloading and installing the runtime and utility deb files): djtgcfg enum djtgcfg prog -d CmodA7 -i 0 -f design.bit Using xc3scprog (after sudo apt-get install xc3sprog): xc3sprog -c jtaghs1_fast -T xc3sprog -c jtaghs1_fast design.bit I am not able to see a flash device with either Adept 2 or xc3sprog. All I can see is one device, the FPGA. Is there a way to program the flash memory with either Adept 2 or xc3sprog? Thanks. I created
  2. All: I've been incrementally developing both hardware (MicroBlaze with AXI peripherals) and software for the MicroBlaze itself. I've set up my software program size so that all software and hardware configuration can fit into a single .bit file. I've been able to program the flash several times, but yesterday have been getting errors while attempting to erase the flash. Notes are below. Is there a HW/SW program I could load onto the FPGA to prove or disprove that the flash is broken? Thanks!! Peter From the Vivado side: create_hw_cfgmem -hw_device [lindex [