Search the Community

Showing results for tags 'clock_wizard'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I am trying to develop a simple project for HDMI to RGB. I am using dvi2rgb core and clock_wizard for generating a reference clock for it. I supplied 200MHz to dvi2rgb. I tried both MMCM and PLL modes in clock_wizard configuration. But when I dump the bitstream on Zybo Vivado shows the following warnings and my design doesn't work. WARNING: [Labtools 27-3123] The debug hub core was not detected at User Scan Chain 1 or 3. Resolution:1. Make sure the clock connected to the debug hub (dbg_hub) core is a free running clock and is active OR2. Manually launch hw_server with -e "se