Search the Community

Showing results for tags 'chipkit 3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I generated a code for my USART on a chipkit Max32 board using MPLab Harmony based on the tutorial given at this link http://microchip.wikidot.com/harmony:example-usart-static-wf32-steps. The code compiles well and uploads to my board but when I try to interface it with my laptop it keeps reading 0xFF on the RX buffer and even when I tried sending a character (e.i: 0x20) the terminal on my computer won't see it. I tried with different terminal emulators (YAT, Realterm), I also downloaded the FTDI driver from http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm but nothing seems to fix or change a thing abo