Search the Community

Showing results for tags 'axi_lite_spi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • New Users Introduction
    • Announcements
  • Digilent Technical Forums
    • FPGA
    • Digilent Microcontroller Boards
    • Non-Digilent Microcontrollers
    • Add-on Boards
    • Scopes & Instruments and the WaveForms software
    • LabVIEW
    • FRC
    • Other
  • General Discussion
    • Project Vault
    • Learn
    • Suggestions & Feedback
    • Buy, Sell, Trade
    • Sales Questions
    • Off Topic
    • Educators
    • Technical Based Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I am using Arty board attached to 2 peripheral modules (PmodSD and PmodNAV) to write navigation data to SD card. To do so, I am combining the C example codes provided on Github for each module, and simplified it a bit which is attached. My problem is that each one of the modules are working fine individually with their own code, as long as the other Pmod is not initialized in the C code, but when I am using them at the same time it destroys my output to terminal and writes zero to both terminal and SD card. I am suspicious that the issue is because PmodSD and PmodNAV are both