FPGA_matt

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. FPGA_matt

    WIN 10 driver issues with digilent cable and Vivado

    @jpeyron You're the man! It works! Found the solution here and it works with Vivado 2018.2 and Win 10 Home.
  2. FPGA_matt

    XUP USB-JTAG Programmer

    @JColvin Thanks for the solution! It also works with Vivado 2018.2 and WIN 10 Home. Saved my day!
  3. FPGA_matt

    WIN 10 driver issues with digilent cable and Vivado

    Hi @jpeyron, Thanks for your quick reply. No, I'm actually using the 'XUP USB-JTAG Programming Cable'. The target I'm trying to program is a Zynq 7000. Thanks
  4. Hi there! My Vivado Hardware Manager is unable to detect the hardware that is connected to my digilent cable. I guess there is a driver issue!? All I can see is that it is connected to localhost(0). I did get some errors at first but now I am not able to recreate them. I believe they had to do with the hw_server!? I have already looked at this post but no change! Also, I've tried the following solutions but that didn't help either. https://www.xilinx.com/support/answers/59128.html https://www.xilinx.com/support/answers/54382.html https://forums.xilinx.com/t5/Configuration/XIlinx-platform-cable-windows-10-driver-installation-problem/td-p/831357 So now I have no idea what to do. Any ideas as to what migth be the problem? OS is WIN 10 and I'm using Vivado 2018.2 but had the same problem with 2017.4. Here is the current driver setup: (sorry it's in german) Is this the correct one? I have also tried these but no luck either. I guess it's a driver issue or am I on the wrong track!? I have no idea what else to try since I can't find any more info/solutions online. Thanks for helping me out!