zengqin3

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi Thank you for your reply. I realized I did not set up the board in JTAG mode.....
  2. Hi I am trying to run the fsbl and hello world on Zybo-z7-10, but seems like it does not work. When I tried to run the fsbl, it shows the message like this. I build this project step by step learning from a video on youtube, the hardware and software part. I post this link at the bottom. The output in terminal is supposed like this, tell me Boot mode is JTAG, but now it is not. Does anyone know why this happen? If FSBL does not run successfully, the other parts in my project won't work as well since the the clock and interrupts from PS side are not activated. For example, in EnableSampleGenerator, I assign 32 and 1 to GPIO, but when I read from it, they are still 0. Also after I start first DMA transmission, when it finishes, there should be an interrupt, and in the interrupt I start another DMA transmission. Now seems like the interrupt never happens, so I seriously doubt the FSBL does not run properly. Thanks a lot in int main()
  3. Hi I am trying to develop Ethernet transmission with Zybo Z7-10. I tried to add ports like eth_txctl to xdc file, but there is a critical warning I can't understand. You can see pictures in attachments, the ports in my module, the ports I connect pin with, also the project settings. I don't understand why vivado gives my critical warning that the pin is not valid. If I try the ports eth_rxctl and connects it with pin D13, there would't be any warnings. I attached the schematic link as well, where I found the pins and port. I really don't get it, for example, the ports eth_txctl and eth_rxctl are literally on the same block in schematic. According to the schematics, I connect ports and pins, how come there is one work and the other doesn't work? https://reference.digilentinc.com/_media/reference/programmable-logic/zybo-z7/zybo_z7_sch-public.pdf Thanks a lot