Nachiket Karve

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    Nachiket Karve reacted to Abhinav Airan in Pmod GPS not working   
    @jpeyron, now I removed the if condition for printing in the example code and also printed the gps ping. This is what I'm getting (the data was taken on the terrace of a building) :

  2. Like
    Nachiket Karve reacted to smit in Measuring time using a Zynq Processor   
    I am working on the Zybo Z7-10 board. My goal is to determine the position and orientation of the FPGA in space at any given instance. For that, I am using a PmodACL2 and PmodGYRO. Now, I need to integrate the accelerations and angular velocities. How do I measure the time at which the Pmods are giving me the data?
  3. Like
    Nachiket Karve reacted to Abhinav Airan in Pmod GPS not working   
    @jpeyron I have set the baud rate to 115200 and I have installed the board files. I am using Windows 10. I tried printing the ping separately, but it gave a value of -1. Here's the code that I used to do this:

  4. Like
    Nachiket Karve reacted to Abhinav Airan in Pmod GPS not working   
    I am using a pmod GPS with a zybo z7-10 board. However, even after running the sample code for the GPS, nothing is being printed on the serial monitor. I'm not entirely sure whether I have connected the pmod right, since there are 6 pins on the GPS but 12 pins on the pmod port. Nowhere has anyone mentioned whether one should connect the pmod GPS on the top six pins or the bottom six pins. Am I doing something wrong here or is there some other problem? I have also attached a picture of my block diagram for reference.