Michelle

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Michelle

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi attlia, Where in Scope can I configure the trigger to be normal? I see no option to configure a trigger when I go to the Scope. Thank you!
  2. Hi, I would like my Scope acquisition to start when I hit "Run" on Channel 1 of my Wavegen. How do I set up this trigger? This is for Waveforms 2015. Thank you so much!
  3. Hi, I'm trying to use the Analog Discovery 2 to control a stepper motor driver board. All I need to do is send an output (5V) signal using a DIO. I find the Waveforms 2015 manual to be lacking in terms of documentation for this - it does not explain how to give an output signal. How do I do this? Thanks! For instance, the reference manual has this sample code: function doStaticIO(){ print("Running StaticIO script"); StaticIO.Channel0.Mode.text = "IOs"; for(var c = 0; c < 8; c++) { StaticIO.Channel0.DIO[c].Mode.text = "Switch"; } But it is never explained what a Channel is either. What is a Channel and how is it different from DIO1, DIO2, etc.? Thank you so much!
  4. Hi Attila, Thanks very much for your response. How do I make an acquisition last for a longer period of time, though? I describe how despite running the oscilloscope for 10 minutes (pressing "run" and then "stop"), I only get 0.1 seconds of data when I save my acquisition. I'm not sure why this is happening. Can the scope record data over a longer period of time, like 3 minutes or 10 minutes? Thank you!
  5. I'm using the Analog Discovery 2. When I use the oscilloscope, I seem to only be getting a signal snapshot as my output. For example, I ran the oscilloscope for about 1 minute (by hitting "run" and then "stop." I went to the Logging panel and hit "save." I got the attached data as my output. The attached data only spans about 0.1 seconds and also starts at a negative time, even though in my oscilloscope settings I specify that I want time to start at 0 secs. Also, I've tried logging data for different amounts of time (10 seconds, 1 minute, 2 5 minutes) and all the outputs come out to 8192 samples - I would prefer it if I could obtain more samples with an increased length of time sampling. Attached is a screenshot of my oscilloscope settings and logging settings. How do I program the oscilloscope so that I can acquire data over a longer period of time? Thank you so much! acq0003.csv
  6. Hi, I'm using the Analog Discovery 2 with Waveforms 2015, and would like to trigger the scope and the waveform instruments to run at the same time. I can only trigger the waveform. How do I trigger the scope at the same time I trigger the waveform? Thanks!