Sam Bergami

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About Sam Bergami

  • Rank
    Frequent Visitor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @jpeyron our issue must have stemmed from our voltage source. After switching to Waveforms like you suggested above, the readings in the terminal no longer jump randomly. They are now consistent and accurate with the difference between our input voltages. Thanks so much for your help!
  2. @jpeyron Any ideas as to why this is happening in my terminal?
  3. Hi @gutielo The connections in my above picture are actually incorrect. But you want to connect two different Voltages to the Vaux8 pins. I used 0.75V for Vaux8P and 0.50V for Vaux8N. Then I connected the three AGNDs and Vref to ground. If you used the two diagrams above that jpeyron posted you can see the correct order of the pins. When looking at the Zedboard head on, the top right pin on the xadc header is Vn. As far as Vref goes I'm not sure. I haven't tried running the program without connecting Vref to ground, so I'm not sure how it will work out. Perhaps @jpeyron can answer your Vref question?
  4. @jpeyron We got it to work! We were off by one pin for each. I'm attaching a picture of our terminal readings. We are inputting about 0.75 volts into Vaux8P and about 0.50 volts into vaux8n. We are unsure as to why the voltage jumps every other reading. Any ideas? Thanks so much for your help!
  5. @jpeyron Also does it matter which project we download and use or are they the same (meaning the one from your first post compared to the one in your newest post)?
  6. Thank you @jpeyron Can you be more specific with the pins. We tried making the connections that you suggested above and received readings of 0 volts for all. We think this is because we aren't connected to the proper pins. Below we are attaching a picture of our xadc header pin connections. Blue - Connected to Ground (AGND) Yellow - Connected to Ground (AGND) Green - Connected to Voltage : 0.5V (Vaux8N) White - Connected to Voltage : 0.7V (Vaux8P) Grey - Connected to Ground (AGND) Black - Connected to Ground (Vref)
  7. @jpeyron Avnet referred me back over here. They can't help.
  8. @jpeyron Yes I just posted on the Avnet forums again.
  9. @jpeyron I think it's REV D
  10. @jpeyron Also I am following the pinouts referenced on page 25 and 26 of the following link http://zedboard.org/sites/default/files/documentations/ZedBoard_HW_UG_v2_2.pdf
  11. @jpeyron Thank you! That would be great!
  12. Is there a way to just input a voltage and read it through the terminal using the XADC Header on the Zynq 7000 Zedboard? If so can this be done using the VP VN pins?
  13. Hi @buckd We were wondering if you could share with us your design for this project. We are trying to do the same thing with the Zedboard and think it would be helpful to see how it runs on the Arty. Thanks, Sam
  14. If I want to just input a voltage using the XADC header pins and read something out in the terminal, how would I go about doing this? Is anyone familiar with the XADC Header pin outs? I found this link to be helpful with specifying each pin, but I'm not sure what pins are needed to connect to what. I currently have the XADC header connected to a protoboard that has an output of 0.625 Volts. I am trying to connect the power from the protoboard to the XADC header pins so that I can read a signal other than 0 in the channels in the terminal, but I am still only getting 0. Should I be connecting the power to both the Vp and Vn and then ground to pin 4 (AGND)? Do I need to have all of the grounds within the XADC header connected to ground?
  15. @D@n We are using the Zynq 7000 Zedboard