Isaac

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Isaac

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Thank you very much
  2. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    It also works on the inbuilt terminal in SDK.
  3. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jon , The UART was not connecting as the driver needed an update. Its working now. Thank you so much for the help with this demo . I guess now I can go to bed with my eyes closed , mission accomplished. But am really grateful for your help
  4. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Tera term is okay but I still don't get any output on the terminal window when i press the L button
  5. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jon , I did miss that pin out , I have set the pin now and have LD7 on buthis time Teraterm says cannot open COM1
  6. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron , I have the same settings and connections like yours but dont get that output on the termial window when i press button l
  7. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron, Please are there any particular setups I need to do on Teraterm cos my screen is still blank when I hit the button L. I guess I may have missed something. Thanks
  8. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Thanks Jpeyron , will give teraterm a try.
  9. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron , I was hoping I could see the the terminal print out the height and width of the frame just like you have there or better still see the actual recorded data. I get an error Connection canceled due to ownership request from org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration. when trying to use the inbuilt terminal so was wondering how you got around it. Will be glad if you can help with this query too.
  10. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron , Thanks I got the same results as you now when I click the button to view test pattern. I guess it was the lscript.ld file. Please have you got any idea what this file does and why it created the resulted in my initial output? The other question I have is how do you view the contents of the frame buffer like you have here .
  11. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron , Thanks for taking out time to run through this. I will try it without the lscript.ld file to see if I get what you have. But no the buttons did not work on mine either. I will keep you posted on what I get after a new run through. Thanks a lot.
  12. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello Jpeyron, It's under Demonstration Projects, EDK HDMI Demo – ZIP . The zip file has all the files and instruction I have followed till I ended up with the error
  13. Isaac

    ATLYS_HDMI_DEMO

    Hello please I was hoping I could get some help regarding the Atlys HDMI DEMO on the digilent page. Considering its my first time using XPS and SDK I wanted to be sure I am not doing the wrong things and the output I got is what is intended from this DEMO. While exporting to SDK I got this error ERROR:Pack:2811 - Directed packing was unable to obey the user design constraints (LOC=P4) which requires the combination of the symbols listed below to be packed into a single IOB component. ERROR:Xflow - Program map returned error code 2. Aborting flow execution... make: *** [__xps/system_routed] Error 1 Please how do you get past or solve this error ? My fix at the time was to comment out a line in the UCF . The line i have made bold here. # Atlys Net fpga_0_RS232_Uart_1_RX_pin LOC=A16 | IOSTANDARD=LVCMOS33; Net fpga_0_RS232_Uart_1_TX_pin LOC=B16 | IOSTANDARD=LVCMOS33; Net fpga_0_Push_Buttons_5Bits_GPIO_IO_I_pin<0> LOC=F5 | IOSTANDARD=LVCMOS18; Net fpga_0_Push_Buttons_5Bits_GPIO_IO_I_pin<1> LOC=F6 | IOSTANDARD=LVCMOS18; Net fpga_0_Push_Buttons_5Bits_GPIO_IO_I_pin<2> LOC=P3 | IOSTANDARD=LVCMOS18; Net fpga_0_Push_Buttons_5Bits_GPIO_IO_I_pin<3> LOC=N4 | IOSTANDARD=LVCMOS18; #Net fpga_0_Push_Buttons_5Bits_GPIO_IO_I_pin<4> LOC=P4 | IOSTANDARD=LVCMOS18; Net fpga_0_MCB_DDR2_rzq_pin IOSTANDARD = LVCMOS18_JEDEC; Net fpga_0_MCB_DDR2_zio_pin IOSTANDARD = LVCMOS18_JEDEC; Net fpga_0_clk_1_sys_clk_pin TNM_NET = sys_clk_pin; TIMESPEC TS_sys_clk_pin = PERIOD sys_clk_pin 100000 kHz; Net fpga_0_clk_1_sys_clk_pin LOC=L15 | IOSTANDARD=LVCMOS33; Net fpga_0_rst_1_sys_rst_pin TIG; Net fpga_0_rst_1_sys_rst_pin LOC=T15 | IOSTANDARD=LVCMOS33; After exporting to SDK , configuring and programming the FPGA as well as running as LAUNCH ON HARDWARE. The image below was the output on the monitor. Questions 1. How do you go past the original error in xps , commenting out the line in the UCF as I did ; is that the right thing to do? Plus what effect does that line have on what was exported to SDK. 2. Is the output image I got the intended image from the DEMO as none of the buttons as stated in the Demo pdf guide had any effect. Finally is there a step bystep image or video guide for this demo so I know if I have progressed correctly on the demo considering Its the first time I have used XPS and SDK. Thanks, Isaac
  14. Isaac

    Isaac

    Project