Jeff V

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Later that Evening: Loaded 1.4: all waveforms working. Reloaded 1.37 (unknown whether this is newer or older due to ambiguous version numbering): all waveforms worked. Next Morning: Still using 1.37: only DC and Sine are working. Reloaded 1.4 immediately followed by 1.37: only DC and Sine working. Reloaded 1.37: all waveforms working Reloaded 1.4: all waveforms working. This is not productive.
  2. It would be helpful to remove the link to Waveforms 2015 from any OpenScope webpage since it is incompatible with OpenScope. Furthermore the process of mistakenly installing ...2015 (why else would the link be on the OpenScope page?) forces the user to install an alternate FTDI driver which historically on OS X is a really bad idea (I got burned by this once and was forced to manually uninstall). So again, please explicitly state that WaveForms 2015 does not work with OpenScope on all OpenScope web pages.
  3. Firmware: 1.37.0 Software: Waveforms Live Working waveforms: Sine, DC Waveforms that generate no output: Square, Triangle, SawtoothI have Osc1 (Orange) connected to AWG1 (Yellow). Since I get a valid DC and Sine signal I believe this wiring is validated. I've tried both auto and manual trigger. A Fluke 179 gives me equivalent readings of the Wavegen. This is not usable for my application without working Square Wave and Triangle Wave.
  4. I was about to order the original Analog Discovery until I discovered the improved AD2. So I've been waiting for months for MatLab support. Is MatLab support a volunteer effort or is it something that Diligent does. If it's a volunteer effort I'd like to speak with someone to see if I can help.