Bianca

Forum Managers
  • Content Count

    511
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bianca

  1. Bianca

    Cmod A7 FT2232H

    Hi @Hansmoman, You have a private message regarding your issue. Best regards, Bianca
  2. Hi @kpax, You have a private message. Best regards, Bianca
  3. Bianca

    ATMEL USB firmware

    Hi @shanshe, You'll have a private message as well. Best regards, Bianca
  4. Hi Matt, Please check your private messenger for the solution. Best regards, Bianca
  5. Hello @sbobrowicz, @malexander Can you please take a look at this? Cheers, Bianca
  6. Hi @Max Fomitchev-Zamilov, The maximum sampling rate achievable for the Discovery2 is 100MS/s Best regards, Bianca
  7. Hi @Jon Frey, The BreadBoard adapter has no version of coming unpopulated. You can remove that connector, or leave it be and you can make hardwired connections on the bottom. The package comes with the solderless breadboard unattached to the board so that would be an extra for you and it's not necessary to use, unless you want to. Regarding the PCB files, unfortunately, we don't release release them. Best regards, Bianca Peterlin
  8. Hi @Robiert SepĂșlveda Torres, I think I can help you recover the programming way using the cable but regarding your project, I can't see how you generated, what went wrong and when, that you were not able to generate the BIN file correctly. You'll find a private message regarding the FTDI issue. Best regards, Bianca
  9. Hi @smetz39, Please check your private message. We'll discuss more over there. Best regards, Bianca
  10. Hi @MAK, I posted an answer for you on the other topic you opened. The tutorial had a mistake. It is corrected now, Sorry for the troubles. Best regards, Bianca
  11. Hi @MAK, Analog Discovery doesn't have variable user voltage supplies. The voltage is fixed to +5V and -5V, therefore you can't ajust them. Analog Discovery 2 has variable user power supplies and the option can be seen in the Waveforms software when you connect a Discovery 2 or in demo mode. As you can see in the specification of the product for Analog Discovery says: And for Analog Discovery 2 In the Waveforms reference manual you can see how it looks for both Analog Discovery and Analog Discovery 2. That green bar shows you the consumption of the powe
  12. @JColvin, Can you please check this? I am not sure if this is a site error or something wrong with his account. @Whey, Is your email address the same that you used to login on the forum? If not, can you please send it to my colleague in a private message? Best regards, Bianca
  13. Hello @albayrak, @tom.reap, You both have a private message regarding your problems. Best regards, Bianca
  14. Bianca

    uart

    Can you please attach the files and the XDC to take a look? Best regards, Bianca
  15. Bianca

    uart

    Hello @anirudha semwal, It looks like you have not set correctly the XDC file. The names are not the same as the ones you have in your design. Please check that the XDC lines are un-commented and that they match the ports in your design. Best regards, Bianca
  16. Hi @Andrys, You have a private message. Best regards, Bianca
  17. @wangjianli, You have a private message and an answer in the topic you opened. Best regards, Bianca
  18. Hi @wangjianli, You have two Port COM listed. In the USB controllers I see just 1 device connected. Do you have two boards connected on UART or just one? If it's just one you should not have two COM ports. This looks to me like you corrupted the content from the EEPROM and the board is no longer recognized. I didn't understand if this happens just on one board or on both. I will private message you with a solution to see if we can have the board recognized again. Best regards Bianca
  19. Hi @FarmerJo, Why are you trying to implement your project with Microblaze and not using the ARM in the ZYNQ? It's not impossible to add a microblaze on the FPGA side but you'll end up with two processors. Do you need two processors? If not, I suggest you to follow the tutorial with the ZYNQ. https://reference.digilentinc.com/learn/programmable-logic/tutorials/zybo-getting-started-with-zynq/start Best regards, Bianca
  20. Hello @yyuan, Is the diode hot? Take care if you touch it cause if it really is you'll get burned. You can try to remove the diode and see if the board if it powers again. You might have a chance of getting it back. Also, I would recommend not just removing the diode, but replacing it. If the board works without diode, SMBJ5.0A is its part number. Good luck, Bianca
  21. Hello @zygot, Sorry for the late reply. I wanted to try and replicate this behavior and tried to connect the board to the HW Manager without the UART to see if it crashed and it did but it took it more than 5 hours. After that I opened a terminal to see what is happening. I checked Vivado after about half an hour and the target was already disconnected. We started to look into the issue to see exactly what is happening. Best regards, Bianca
  22. Bianca

    Nexys 4 DDR

    Hi @nac, Please check your private messenger. Best regards, Bianca
  23. Hi @akavia, Please check your private messenger. Best regards, Bianca
  24. Sorry, I just checked the project and the one published is Rev C. I looked for the Rev E but I can't find it. I will come back to you after I get the correct revision. Best regards, Bianca