cepwin

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. cepwin

    GPS Pmod

    That you Dan! I did a little googling over lunch and realized there's a very simple/stupid reason I'm not getting a signal....I don't have the GPS module....I see Digilent sells one a long with some other sensors/etc. that work with the Arty s7. Those could be fun to play with. I did create a full Microblaze with memory and UART and that appears to be good. I just have to fix the code to use the UART library for that rather than the simple Microblaze that my class example used. What I realized is Vivado will generate the necessary headers based on your design, I also want to thank Jon again for his help as well. I have learned so much working this issue.
  2. cepwin

    GPS Pmod

    I'm running it in a bedroom I use as my "lab". It's on the top floor of my house and the unit is a few feet from a closed window.
  3. cepwin

    GPS Pmod

    It did build....It wasn't getting GPS pings so no output but no errors either. Thank you so much
  4. cepwin

    GPS Pmod

    Thanks! I will have to try downloading over the weekend! I tried generating the bit stream and also tried letting it upgrade the software...I was never able to get it to work. I even tried generating a new project using other examples.
  5. cepwin

    GPS Pmod

    So far no luck with the example. It complains about pins not being attached if I try to build it. I then tried loading the bitstream as it comes in the example and it does the same thing my original one was...it prints out nothing. I'm going to try redoing the example from scratch with the full microblaze to see what happens. I swear it at least initialized the UART once...but now it gets to the CGInit and stops as I described earlier.
  6. cepwin

    GPS Pmod

    Yes, that was the one they suggested in the course. I will try your verified example tonight and let you know...Thank you so much for your help!
  7. cepwin

    GPS Pmod

    Thank you so much! I am using an an Arty S7. I have a file with the constraints that is specific for the board and have been getting my specific constraints from that. I've attached my constraints and screenshots of my block diagram and the HDF summary. Note that the first example we did, which sent simple text from the UART worked fine. The failure came, as I mentioned, when I tried to run CfgInitialize. Interestingly it was able to call Initalize and Start. I downloaded the project so I can see if I can get it to run. My guess is I'll need to modify the constraints, etc. Thank you again!! UART_IO_const.xdc
  8. cepwin

    GPS Pmod

    I've been working with this code and I'm running into an issue. I got to the point where it starts the module but when it tries to run this line: data = XIOModule_CfgInitialize(&iomodule, NULL, 1); it never returns. I have tried increasing the microbaze ram and re-exporting it as well as regenerating the BSP. It's not returning any errors (or more likely I don't know where to look.) Could it be the linker script? I was building this up from the initial hello world. Thanks! lscript.ld